Shieldmixer

Shieldmixer ја претставува новата, иновативна линија на шејкери изработени од најквалитетниот премиум материјал - Eastman tritan TM - најскапиот вид пластика што наликува на стакло. Со специјален Sidekick систем кој овозможува побрзо и подобро мешање. Замислени и дизајнирани според најсовремените технологии, шејкерите Shieldmixer се нов тренд во фитнес индустријата. Нова револуција во светот на шејкерите – Shieldmixer е уникатен бидејќи не содржи BPA, BPS или било кој друг бисфенол, а целата линија е направена во Европската Унија.

За сите спортисти, фитнес ентузијасти и оние кои се на пат да станат шејкери на Shieldmixer ќе станат незаменлив дел од нивниот активен живот.

Shieldmixer / Polleo Sport

Филтрирај
Цена
Распон: 200 ден - 760 ден
Категорија
Боја
Волумен/Грамажа
Материјал

Shieldmixer

200денShieldmixer

200денShieldmixer

200денShieldmixer

200денShieldmixer

200ден


НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024