Rehband

Rehband е глобален бренд со скандинавски корени, основан во 1955 година. Со над педесетгодишно искуство се стекнаа со статус на еден од најистакнатите играчи на меѓународниот пазар за заштита и поддршка на спортот. Нивните производи се достапни на повеќе од 30 пазари ширум светот и обезбедуваат исклучителни решенија за активни луѓе - од професионални спортисти до амбициозни аматери.

Широкиот асортиман на производи им помага на активните луѓе да ги подигнат своите перформанси на следното ниво, како на тренинзите така и на натпреварите, за да се спречат повредите и да се олесни болката за време на рехабилитацијата. Колекциите на производи се поделени на делови од телото, типови на производи и спортови. Квалитетот, функцијата и дизајнот на нивните производи се прилагодени на потрошувачите и нивните секојдневни потреби.

Филтрирај
Цена
Распон: 1425 ден - 6250 ден
Категорија
Боја
Подрачје на примена

Rehband

2.680ден

Бесплатна достава

Rehband

1.780ден

Бесплатна достава

Rehband

2.680ден

Бесплатна достава

Rehband

2.680ден

Бесплатна достава

Rehband

3.120ден

Бесплатна достава

Rehband

2.140ден

Бесплатна достава

Rehband

3.570ден

Бесплатна достава

Rehband

6.250ден

Бесплатна достава

Rehband

4.020ден

Бесплатна достава

Rehband

3.120ден

Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024