Polleo Sport & Kraš

Комбинацијата на двајца лидери во нивните индустрии, Краш како институција и традиција во производството на чоколадо и Polleo Sport како бренд синоним за активен живот носат нови иновативни производи, со синергија на несомнен квалитет и финес на производите.

Филтрирај
Цена
Распон: 129 ден - 550 ден
Категорија
Вкус
Волумен/Грамажа
Не содржи
Пакување

Polleo Sport & Kraš

550денPolleo Sport & Kraš

129денPolleo Sport & Kraš

129ден


НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024