Leovital

Leovital – линија на здравје и виталност во килибарни шишиња! Leovital е линија која нуди широк избор на витамини, минерали и други додатоци во исхраната кои ги задоволуваат потребите на секое тело. Фармацевтите ги дизајнираа според секојдневните потреби на луѓето кои живеат активен и здрав живот, со цел да понудат најдобра комбинација од внимателно одбрани состојки од контролирано потекло. Како долгогодишен лидер во индустријата за спортска исхрана која соработува со најпознатите европски фармацевти и нутриционисти, Polleo Sport ги прифаќа само најдобрите состојки, одобрени од експерти, со цел да создаде производи кои ги задоволуваат потребите на активните луѓе.

Филтрирај
Цена
Распон: 595 ден - 2390 ден
Категорија
Вкус
Волумен/Грамажа
Не содржи
Пакување

Leovital

775денLeovital

595денLeovital

745денLeovital

2.160ден

Бесплатна достава

Leovital

1.460денLeovital

1.220денLeovital

955ден


НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024