Фокусери

Фокусерите се првенствено наменети за тренирање и развој на техники за раце и нозе во скоро сите боречки вештини. Со нив најчесто се развива експлозивна моќ која е потребна при изведување на одредени удари, но и брзина и агилност. Изработени се главно од кожа, ПВЦ или полиуретан, а во зависност од материјалот и густината со која се полни, во крајна линија зависи и самата апсорпција на удари, па изборот на фокусер дефинитивно треба да се прилагоди на барањата на тренингот.

Филтрирај
Цена
Распон: 2440 ден - 11560 ден
Бренд
UFC PRO TACTICAL SHIELD, BLACK/RED
UFC
7.900ден
Бесплатна достава
UFC Curved Focus Mitt, Black/Red
UFC
3.730ден
Бесплатна достава
UFC Contender Striking Sticks, Black/Red
UFC
2.440ден
Бесплатна достава
UFC PRO Perfect Curve Punch Mitts, Black/Red
UFC
5.500ден
Бесплатна достава
UFC Comfort Thai Pads, Black/Red
UFC
9.900ден
Бесплатна достава
UFC PRO Thigh Pad, Black/Red
UFC
11.560ден
Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2023