Плио кутии

Plyo box или плиометриска кутија е специјален производ наменет за функционален тренинг и често се користи во кросфит тренинг. Со вршење на плиометриски вежби ќе им овозможиме на мускулите да генерираат максимална сила во најкус можен рок. Покрај кросфит, тие се идеални за спортови каде што се важни брзината, експлозивноста и агилноста, како кошарка, одбојка, фудбал, атлетика, но и за други спортови.

Филтрирај
Цена
Распон: 6000 ден - 6000 ден
Бренд
Димензии

Oprema

6.000ден

Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024