Електролити

Електролитите се супстанции кои се неопходни за правилно функционирање на нашиот организам, особено за одржување на работата на нервниот систем и регулирање на нивото на телесните течности. Тие се неопходни за правилно функционирање на сите клетки во телото и играат клучна улога во регулирањето на pH вредноста во телото, правилното функционирање на мускулите и преносот на нервните сигнали. Најважните електролити се калиум, натриум, калциум, магнезиум и хлориди. Електролитите се губат во телото со потење, па затоа е важно редовно да се надополнуваат за време или по подолги спортски настапи, во спротивно може да дојде до дехидрација, грчеви и општо намалување на спортските и животните перформанси.

Филтрирај
Цена
Распон: 295 ден - 1030 ден
Бренд
Волумен/Грамажа
Пакување

Doc Pharma

295денLeovital

1.030ден


НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024