Цена

625ден
Во цените е вклучен и ДДВ

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Zell Oxygen Plus Dr Wolz, се употребува за: – Секојдневна превенција и подобрување на општата здравствена состојба на организмот

– Поддршка на организмот при состојби на физички стрес, болести, напорна работа и замор

– Стимулација на имуниот систем

– Опоравување при состојби на слабост и истоштеност

– Дополнително збогатување и подобрување на исхраната при нутритивен дефицит

– Кај стари лица, за зголемување на виталноста и енергијата

– Наоѓа примена и во козметологијата, за подобрување на квалитетот на кожата

Препорака:

Zell Oxygen® плус е концентрат, затоа разредете 20-30 ml (2-3 лажици) на ден со 200-270 ml пијалок по ваш избор, земајте го за време или после оброците.

Додатоците на храна не можат да заменат балансирана диета и здрав начин на живеење.

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024