Телефонски нарачки - достава преку карго

Невалиден e-mail.

Заштита на податоци

Полео Спорт се обврзува да обезбеди заштита на личните податоци на купувачот, со тоа што се собираат само потребните, основните податоци од купувачот/ корисникот кои се потребни за исполнување на нашите обврски; да ги информира купувачите за начинот на користење на податоците, редовно давајки им можност на избор за употребата на дадените податоци, вклучувајки ја и одлуката дали сакаат или не нивното име да се избрише од листата која се користи за маркетинг кампања.

Сите податоци за корисниците се строго чувани и достапни се само на вработени на кои тие податоци им се потребни за извршување на работата. Сите вработени во Полео Спорт се одговорни за почитување на начелата за заштита на приватноста.

Пријавeте се за билтен

И добијте ги најновите информации, промоции и попусти.

Внесете го вашиот емаил

American Express Diners Maestro MasterCard Visa SSL secured
Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2018