Sveltus

Горд дизајнер на Elastiband®, оригиналниот производ. Sveltus е експерт за дизајн и производство на фитнес и велнес додатоци повеќе од 25 години.

Филтрирај
Цена
Распон: 240 ден - 16500 ден
Категорија
Вид
Дијаметар
Димензии
Должина
Материјал
Сила/Отпор
Тежина

Sveltus

1.180денSveltus

240денSveltus

540ден


НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024