Телефонски нарачки - достава преку карго

Невалиден e-mail.

Приватност и колачиња

За оваа страна да работи правилно, и да може да се усовршува со цел да го подобри вашето пребарување оваа страна мора од вашиот компјутер да превземе мала количина на информации (колачина)

Поголем број на страници ја користи оваа практикам но според регулацијата на Европската унија од 25.03.2011, задолжени сме пред превземање на Cookies да добиеме ваше одобрување.

Со користење на оваа веб страница вие се согласувате со користењето на Cookies. Доколку ги блокирате Cookies, ќе може да ја гледате сеуште страницата, но некои нејзини можности нема да ви бидат достапни.

Што се колачиња

Колачиња е информација превземена од вашиот компјутер од страна на веб страницата која ја посетувате. Колачињата обично ги собираат вашите податоци, прилагодувањата за веб станицата како што се преферираниот јазик или адреса. Подоцна кога повторно ќе ја отворите истата веб страна интернет пребарувачот ги испраќа назад колачињата кои припаѓаат на таа страница. Со ова се овозможува страницата да ги прикажува информациите прилагодени според вашите потреби. Колачињата може да складираат широк појас на информации вклучувајки ги и и личните инфомации ( Како вашето име или е-маил адреса). Сепак, оваа информација може да биде зачувана единсктвено ако тоа Вие го дозволите, односно веб страницата не може да добие пристап кон информациите за кои вие не сте им дозволиле пристап. Зададените активности кон зачувување и испраќање на колачиња не се видливи. Но, сепак можете да ги промените вашите податоци на интернет пребарувачот со цел да може сами да избирате дали сакате барањата за складирање на колачињата да ги одобрите или одбиете, да ги избрише зачуваните колачиња автоматски при затворање на интернет пребарувачот и слично.

Пријавeте се за билтен

И добијте ги најновите информации, промоции и попусти.

Внесете го вашиот емаил

American Express Diners Maestro MasterCard Visa SSL secured
Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2018