Телефонски нарачки - достава преку карго

Невалиден e-mail.

Подигнување на производите од продавница

Нестрпливоста е твоја доблест, а контрола основна карактеристика?

Не грижете се, вашата онлајн нарачка може да ја подигнете во избраната Полео Спорт продавница во рок од 48 часа по извршена уплата на нашата сметка!*

При пополнување на онлајн нарачката, во полето “начин на достава”, потребно е да означете “ Подигнување во продавница” и да ја селектирате саканата продавница.

Листата на продавници може да се види овде

  • Уплатата и деталите за подигнување на производите користникот се известува преку e-mail.
  • Сите нарачки се испраќаат од нашиот централен магацин
  • Достава не се врши во викенд.

Пријавeте се за билтен

И добијте ги најновите информации, промоции и попусти.

Внесете го вашиот емаил

American Express Diners Maestro MasterCard Visa TLS 1.2 secured
Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2018