Цена

550ден
Во цените е вклучен и ДДВ

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Што е Oxy Jet Power?

Oxy Jet Power е алуминиумска лименка исполнета со 99.5% чист кислород. 100% безбеден за користење, без никакви несакани дејства. Подигни го нивото на сопствената енергија и дозволи си живот без замор на сосема природен начин. Модерното време не ни дозволува да поминуваме повеќе време на отворено, па затоа на човековото тело му е потребно дополнително кислород кој го враќа телото во перфектен баланс. Клетките на човековото тело имаат секојдневна потреба од висококвалитетен кислород за правилна функција и нивно правилно регенерирање. Живеењето во големи и воздушно загадени градови придонесуваат да се намали кислородот во воздухот, а со тоа се намалува квалитетот на воздухот.

 

Зошто е важен кислородот?

Човековото тело може да издржи неколку недели без храна, неколку дена без вода, но само неколку минути без воздух.
Недоволното консумирање кислород во клетките предизвикува:
- слаба физичка активност; 
- хроничен замор;
- слаба мозочна функција;
- слаба концентрација;

- анксиозност;
- прерано стареење. 

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024