Телефонски нарачки - достава преку карго

Невалиден e-mail.

Филтрирај

Цена
Oпсег: ден - ден
Категории

Oprema

Сортирај по:
Oprema
2.890,00ден
Гумиран Кетлбел Железен тег со гумирана рачка - Кетлбел Кетлбел е реквизит направен од лиено железо кој има изглед на топка со рачка. Кетлбел исто така можеме да го наречеме тег во облик на ѕвоно, а многу често, бидејќи е..
Oprema
3.890,00ден
  ↵ Гумиран Кетлбел Железен тег со гумирана рачка - Кетлбел Кетлбел е реквизит направен од лиено железо кој има изглед на топка со рачка. Кетлбел исто така можеме да го наречеме тег во облик на ѕвоно, а многу..
Oprema
5.190,00ден
  ↵ Гумиран Кетлбел Железен тег со гумирана рачка - Кетлбел Кетлбел е реквизит направен од лиено железо кој има изглед на топка со рачка. Кетлбел исто така можеме да го наречеме тег во облик на ѕвоно, а многу..
Oprema
7.860,00ден
  ↵ Гумиран Кетлбел Железен тег со гумирана рачка - Кетлбел Кетлбел е реквизит направен од лиено железо кој има изглед на топка со рачка. Кетлбел исто така можеме да го наречеме тег во облик на ѕвоно, а многу..
Oprema
6.990,00ден
  ↵ Гумиран Кетлбел Железен тег со гумирана рачка - Кетлбел Кетлбел е реквизит направен од лиено железо кој има изглед на топка со рачка. Кетлбел исто така можеме да го наречеме тег во облик на ѕвоно, а многу..
Oprema
9.990,00ден
  ↵ Гумиран Кетлбел Железен тег со гумирана рачка - Кетлбел Кетлбел е реквизит направен од лиено железо кој има изглед на топка со рачка. Кетлбел исто така можеме да го наречеме тег во облик на ѕвоно, а многу..
Oprema
950,00ден
  ↵ Гумиран Кетлбел Железен тег со гумирана рачка - Кетлбел Кетлбел е реквизит направен од лиено железо кој има изглед на топка со рачка. Кетлбел исто така можеме да го наречеме тег во облик на ѕвоно, а многу..
Oprema
0,00ден
Медицинка со рачки Медицинка со рачки за подобар фат и поефективен тренинг. Совршено за основни вежби и вежби кои вклучуват плиометрија. ..
Oprema
2.030,00ден
Abs клупа за јакнење на стомачни мускули Хит американско фитнес помагало, бр. 1 за јакнење на стомачни мускули. Заедно со клупата доаѓаат еластични туби со рачки за јакнење на горниот дел на телото и инструкции во DVD ..
Oprema
2.270,00ден
Drvena ploča za ravnotežu namjenjena izvođenju različitih proprioceptivnih vježbi. Proprioceptivne vježbe su se nekada koristile u rehabilitacijske svrhe, a danas su postale gotovo neizostavan dio preventivnog i razvojnog kondicijskog treninga ..
Oprema
13.800,00ден
Trening uže, battle rope, 38 mm / 12 m Ponuda sadrži: 1 komad užeta 12 m / 38 mm Battle rope – sustav treninga s užetom je jedinstven i kompletan kondicijski program koji će vam pomoći da u krakom vremenu poboljšate svoju kon..
Oprema
18.200,00ден
Trening uže, battle rope, 50 mm / 12 m Ponuda sadrži: 1 komad užeta 12 m / 50 mm Battle rope – sustav treninga s užetom je jedinstven i kompletan kondicijski program koji će vam pomoći da u krakom vremenu poboljšate svoju kon..
Oprema
20.300,00ден
Trening uže, battle rope, 50 mm / 15 m Ponuda sadrži: 1 komad užeta 15 m / 50 mm Battle rope – sustav treninga s užetom je jedinstven i kompletan kondicijski program koji će vam pomoći da u krakom vremenu poboljšate svoju kon..
Oprema
0,00ден
Trening uže, battle rope, 38 mm / 15 m Ponuda sadrži: 1 komad užeta 15 m / 38 mm Battle rope – sustav treninga s užetom je jedinstven i kompletan kondicijski program koji će vam pomoći da u krakom vremenu poboljšate svoju kon..
Oprema
0,00ден
Бенч клупа Weider 240 TC Квалитетна мултифункционална клупа за тренинг Weider 240TC е квалитетна мултифункционална клупа за тренинг на која може да се изведуваат вежби како: “Leg Curl”-превиткувања, “Leg extension”- истегнувања итн. Покрај..
Oprema
0,00ден
Бенч Клупа Weider Pro 290 Квалитетна мултифункционална клупа за тренинг Weider Pro 290 е квалитетна мултифункционална клупа за тренинг која според карактеристиките може да се спореди и со најпрофесионалната опрема. На оваа робустна клупа може д..
Oprema
4.390,00ден
Од сега може да тренирате со олимписки тегови и тоа над вашиот лимит, бидејќи тоа е основната намена на овој тег! Кога доѓа до откажување на вашите мускули и моментот кога теговите се испуштаат од рацете воопшто не треба да се грижите бидејќи Bumper ..
Oprema
6.490,00ден
Од сега може да тренирате со олимписки тегови и тоа над вашиот лимит, бидејќи тоа е основната намена на овој тег! Кога доѓа до откажување на вашите мускули и моментот кога теговите се испуштаат од рацете воопшто не треба да се грижите бидејќи Bumper ..
Oprema
0,00ден
Од сега може да тренирате со олимписки тегови и тоа над вашиот лимит, бидејќи тоа е основната намена на овој тег! Кога доѓа до откажување на вашите мускули и моментот кога теговите се испуштаат од рацете воопшто не треба да се грижите бидејќи Bumper ..
Oprema
9.990,00ден
Од сега може да тренирате со олимписки тегови и тоа над вашиот лимит, бидејќи тоа е основната намена на овој тег! Кога доѓа до откажување на вашите мускули и моментот кога теговите се испуштаат од рацете воопшто не треба да се грижите бидејќи Bumper ..
Oprema
2.190,00ден
Од сега може да тренирате со олимписки тегови и тоа над вашиот лимит, бидејќи тоа е основната намена на овој тег! Кога доѓа до откажување на вашите мускули и моментот кога теговите се испуштаат од рацете воопшто не треба да се грижите бидејќи Bumper ..
Oprema
1.790,00ден
Uz pomoć ove jednostavne šipke trenirajte zgibove na vratima vaše sobe! Ova šipka za zgibove jednostavno se postavlja na okvir vrata. Prilagodljiva je za okvir vrata širine od 62 do 92 cm Ugodni spužvasti rukohvat protiv klizanja. NAČ..
Oprema
9.190,00ден
Фитнес пралелна справа Equaliser Equaliser е иделна справа за сите активни луѓе кои сакаат да прават тежински тренинг со сопствената тежина. Корисниците можат сами да одлучат кое ниво на тежина им е задоволувачко со приспособувањ..
Oprema
0,00ден
Еден пар Farmer шипки со осигурувачи Дополнителни информации Доколку  никогаш не сте тренинрале со Farmer шипките тогаш не знаете доволно за тоа што е потребно за да постегнете максимална физичка кондиција. Постои причина поради која професи..
Oprema
34.670,00ден
Исклучително цврста и издржлива Fid Bench клупа дизајнирана за максимални оптеретувања.   Со едноставно повлекување на осигурувачот можете веднаш да ја приспособите висината на седење. Нагибот се состои од 7 позиции кои лесно се подесува..
Oprema
156.280,00ден
Functional trainer Impulse Izuzetno čvrsti i kompaktni trenažer konstruiran za najveća opterećenja Jednostavnim povlačenjem osigurača brzo se i jednostavno mijenja visina kolotura i pruža mogućnost neograničenog broja vježbi ..
Oprema
0,00ден
ГХД клупа(Glute Ham Developer) се користи во Crossfit тренинѕи за ефикасно јакнење на длабоки грбни мускули, нозе и глутеус. Посебно е корисна за спортисти кои се припремаат за интензивни тренинзи и натпреварувања.   ..
Oprema
1.990,00ден
Grid Foam Roller Ролер пена за масирање на мускулите Grid Roller от е многу сестран односно повеќенаменски.Иако по конструкција е многу сличен на ролерите од EVA сунѓереста пена тој е сепак малце потврд. Во основата..
Oprema
4.180,00ден
Landmine Torsonator Landmine Torsonator претставува повеќенаменска и ефтина алтернатива во однос на класични фитнес справи како на пример, T-Bar Row или Sholder press. Исто така, тренингот со Torsonator сетот е одличен начин со кој почетници можат..
Oprema
1.890,00ден
Известување: Во цената е вклучена една латекс трака и бојата може да варира од таа на сликата Совршено помагало за подобро изведување и  зголемување на отпорот на вежби како што се мртво кревање, бенч прес, вежби со кетлбел и сл.&nb..
Прикажани 1 до 30 од 208 (7 страни)

Пријавeте се за билтен

И добијте ги најновите информации, промоции и попусти.

Внесете го вашиот емаил

American Express Diners Maestro MasterCard Visa SSL secured
Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2018