Цена

4.600ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Олимписка EZ трицепс шипка, 120 цм

DIAM: 26мм / 50 мм

Димензии:
Должина: 120 cm

Внатрешен размер: 120 cm

Понудата содржи:
1 парче хромирана шипка - осигурувач-федер потребно е дополнително да се нарачаат.

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024