Цена

4.920ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Медицинката обвиена со гумена обвивка е ефикасна за развој на брзина, динамична јачина на телото и експлозивна моќ. Рачките од двете страни ја прават медицинката полесна за држење и со тоа побезбедна и поразновидна алатка. Медицинката со рачки може да се користи за рехабилитација, мобилност и рамнотежа. Оваа медицинка со рачки е одлична за тренинзи дома или во сала.
Тежина (kg): 6


Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024