Цена

320ден
Во цените е вклучен и ДДВ

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Магнезиум за раце Топка Atleticore

За цврст и силен фат

Примената на силен фат е исклучително важна во спортови како bodybuilding, искачување, гимнастика, атлетика и сл.

Магнезиумот се користи за да обезбеди силен рачен фат и избегнување на пролизгувања поради испотени дланки. Сето тоа предизвикува спречување на голем број на повреди кои настнануваат со испуштање на тежините и сл.

Пакување:

1 топка 55 g

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024