Телефонски нарачки - достава преку карго

Невалиден e-mail.

Филтрирај

Цена
Oпсег: ден - ден
Бренд

Топки за функционален тренинг

Сортирај по:
Oprema
2.280,00ден
Бесплатна испорака
Медицинка Медицинки, топки кои ги користат во најразлични спортови за подобрување сила, кондиција, издржливост и координација.  Една од најчестите вежби е кога топката се држи со рацете во близина на градите и ја префрла..
Oprema
5.740,00ден
Бесплатна испорака
Медицинка Медицинки, топки кои ги користат во најразлични спортови за подобрување сила, кондиција, издржливост и координација.  Една од најчестите вежби е кога топката се држи со рацете во близина на градите и ја префрла кон друг. На овој начи..
Oprema
3.320,00ден
Бесплатна испорака
Медицинка Медицинки, топки кои ги користат во најразлични спортови за подобрување сила, кондиција, издржливост и координација.  Една од најчестите вежби е кога топката се држи со рацете во близина на градите и ја префрла кон друг. На овој начи..
Oprema
3.666,00ден
Бесплатна испорака
Медицинка Медицинки, топки кои ги користат во најразлични спортови за подобрување сила, кондиција, издржливост и координација.  Една од најчестите вежби е кога топката се држи со рацете во близина на градите и ја префрла кон друг. На овој начи..
Oprema
3.900,00ден
Бесплатна испорака
Медицинка Медицинки, топки кои ги користат во најразлични спортови за подобрување сила, кондиција, издржливост и координација.  Една од најчестите вежби е кога топката се држи со рацете во близина на градите и ја префрла кон друг. На овој начи..
Oprema
4.240,00ден
Бесплатна испорака
Медицинка Медицинки, топки кои ги користат во најразлични спортови за подобрување сила, кондиција, издржливост и координација.  Една од најчестите вежби е кога топката се држи со рацете во близина на градите и ја префрла кон друг. На овој начи..
Oprema
4.590,00ден
Бесплатна испорака
Медицинка Медицинки, топки кои ги користат во најразлични спортови за подобрување сила, кондиција, издржливост и координација.  Една од најчестите вежби е кога топката се држи со рацете во близина на градите и ја префрла кон друг. На овој начи..
Oprema
5.160,00ден
Бесплатна испорака
Медицинка Медицинки, топки кои ги користат во најразлични спортови за подобрување сила, кондиција, издржливост и координација.  Една од најчестите вежби е кога топката се држи со рацете во близина на градите и ја префрла кон друг. На овој начи..
Oprema
6.790,00ден
Бесплатна испорака
Медицинка со рачки Медицинка со рачки за подобар фат и поефективен тренинг. Совршено за основни вежби и вежби кои вклучуват плиометрија. ..
Oprema
2.630,00ден
Бесплатна испорака
Медицинка Медицинки, топки кои ги користат во најразлични спортови за подобрување сила, кондиција, издржливост и координација.  Една од најчестите вежби е кога топката се држи со рацете во близина на градите и ја префрла кон друг. На овој начи..
Oprema
2.970,00ден
Бесплатна испорака
Медицинка Медицинки, топки кои ги користат во најразлични спортови за подобрување сила, кондиција, издржливост и координација.  Една од најчестите вежби е кога топката се држи со рацете во близина на градите и ја префрла кон друг. На овој начи..
Oprema
3.550,00ден
Бесплатна испорака
Slam ball Медицинка наменета за силни фрлања која не отскокнува од површина Отпорна на удирања и фрлања од висина со рапава површина против пролизгувања. Често се користи за рехабилитација и во тренинзи за функциона..
Oprema
4.250,00ден
Бесплатна испорака
Slam ball Медицинка наменета за силни фрлања која не отскокнува од површина Отпорна на удирања и фрлања од висина со рапава површина против пролизгувања. Често се користи за рехабилитација и во тренинзи за функционална сила, со важна улога..
Oprema
4.780,00ден
Бесплатна испорака
Slam ball Медицинка наменета за силни фрлања која не отскокнува од површина Отпорна на удирања и фрлања од висина со рапава површина против пролизгувања. Често се користи за рехабилитација и во тренинзи за функционална сила, со важна улога..
Oprema
2.690,00ден
Бесплатна испорака
Slam ball Медицинка наменета за силни фрлања која не отскокнува од површина Отпорна на удирања и фрлања од висина со рапава површина против пролизгувања. Често се користи за рехабилитација и во тренинзи за функционална сила, со важна улога..
Oprema
2.990,00ден
Бесплатна испорака
Slam ball Медицинка наменета за силни фрлања која не отскокнува од површина Отпорна на удирања и фрлања од висина со рапава површина против пролизгувања. Често се користи за рехабилитација и во тренинзи за функционална сила, со важна улога..
Oprema
3.290,00ден
Бесплатна испорака
Slam ball Медицинка наменета за силни фрлања која не отскокнува од површина Отпорна на удирања и фрлања од висина со рапава површина против пролизгувања. Често се користи за рехабилитација и во тренинзи за функционална сила, со важна улога..
Oprema
3.990,00ден
Бесплатна испорака
Tornado ball Уникатно фитнес помагало за развој на функционална и ротирачка сила на мускулите. Торнадо топката ефективно ги зајакнува мускулите на трупот и горниот дел на телото и подобрува баланс и координација.Се корист..
Oprema
4.890,00ден
Бесплатна испорака
Tornado ball Уникатно фитнес помагало за развој на функционална и ротирачка сила на мускулите. Торнадо топката ефективно ги зајакнува мускулите на трупот и горниот дел на телото и подобрува баланс и координација.Се корист..
Oprema
5.490,00ден
Бесплатна испорака
Tornado ball Уникатно фитнес помагало за развој на функционална и ротирачка сила на мускулите. Торнадо топката ефективно ги зајакнува мускулите на трупот и горниот дел на телото и подобрува баланс и координација.Се користи во боречки спортови..
Oprema
5.390,00ден
Бесплатна испорака
Wall ball, 10 kg Топката се афирмира во Crossfit салите и фуункционалните тренинзи како средство за јанење на рекреативци и професионалци. Тренингот со тежински топки ефикасно ја зголемува мускулната сила и издржливост и со..
Oprema
2.770,00ден
Бесплатна испорака
Wall ball, 3 kg Топката се афирмира во Crossfit салите и фуункционалните тренинзи како средство за јанење на рекреативци и професионалци. Тренингот со тежински топки ефикасно ја зголемува мускулната сила и издржливост и со нејзино фрлање во сит..
Oprema
3.690,00ден
Бесплатна испорака
Wall ball, 5kg Топката се афирмира во Crossfit салите и фуункционалните тренинзи како средство за јанење на рекреативци и професионалци. Тренингот со тежински топки ефикасно ја зголемува мускулната сила и издржливост и со нејзино фрлање во сите..
Oprema
3.140,00ден
Бесплатна испорака
Wall ball, 7kg Топката се афирмира во Crossfit салите и фуункционалните тренинзи како средство за јанење на рекреативци и професионалци. Тренингот со тежински топки ефикасно ја зголемува мускулната сила и издржливост и со нејзино фрлање во сите..
Oprema
3.520,00ден
Бесплатна испорака
Wall ball, 8kg Топката се афирмира во Crossfit салите и фуункционалните тренинзи како средство за јанење на рекреативци и професионалци. Тренингот со тежински топки ефикасно ја зголемува мускулната сила и издржливост и со нејзино фрлање во сите..
Gymstick
1.220,00ден
MyoFascia топка на јажеMyofascia Rope Ball е одлична алатка за мускулни јазли што не можете да ги достигнете. Јажето ви помага да ја задржите топката на вистинското место без разлика дали ја користите потпирајќи се на ѕид или лежите на под. Myofa..
Gymstick
1.140,00ден
MyoFascia топка, 12 смMyoFascia топка е ефикасна алатка за миофасцијални вежби за релаксација на различни делови од телото - глутеус, квадрицепс, листови, грб и нозе. Дијаметарот од 12 см нуди одлична алтернатива на традиционалните топки за масаж..
Gymstick
3.520,00ден
Бесплатна испорака
 Office Ball, 65 смOffice Ball е фенси седиште кое го активира вашето јадро и грб додека седите на него. Ги спречува и намалува болките во грбот, како и проблеми со коските на опашката.Анти-лизгачкото дно  заедно со додадената тежина ј..
Gymstick
1.750,00ден
Бесплатна испорака
Овие топки не скокаат и не се тркалаат !! Тренингот со слем топка е одличен начин за изведување вежби кои вклучуваат експлозивна моќ. Тренингот развива брзина, динамична основна јачина, рамнотежа и координација на очите и рацете.Slam Ball е безбе..
Gymstick
3.530,00ден
Бесплатна испорака
Slam ballМедицинка наменета за силни фрлања која не отскокнува од површинаОтпорна на удирања и фрлања од висина со рапава површина против пролизгувања.Често се користи за рехабилитација и во тренинзи за функционална сила, со важна улога и во спортска..
Прикажани 1 до 30 од 38 (2 страни)

Пријавeте се за билтен

И добијте ги најновите информации, промоции и попусти.

Внесете го вашиот емаил

American Express Diners Maestro MasterCard Visa TLS 1.2 secured
Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2018