Телефонски нарачки - достава преку карго

Невалиден e-mail.

Филтрирај

Цена
Oпсег: ден - ден
Бренд

Тегови/Шипки/Сталаци

Сортирај по:
Kineta
610,00ден
Изградени од неопрен овозможуваат совршено залепување Одлични за аеробик и домашни вежби Универзална големина Пакување: 1 пар тегови за зглобови од 0.5кг ..
Kineta
1.290,00ден
Изградени од неопрен овозможуваат совршено залепување Одлични за аеробик и домашни вежби Универзална големина Пакување: 1 пар тегови за зглобови од 1.5кг ..
Kineta
840,00ден
Изградени од неопрен овозможуваат совршено залепување Одлични за аеробик и домашни вежби Универзална големина Пакување: 1 пар тегови за зглобови од 1кг ..
Oprema
4.390,00ден
Бесплатна испорака
Од сега може да тренирате со олимписки тегови и тоа над вашиот лимит, бидејќи тоа е основната намена на овој тег! Кога доѓа до откажување на вашите мускули и моментот кога теговите се испуштаат од рацете воопшто не треба да се грижите бидејќи Bumper ..
Oprema
6.490,00ден
Бесплатна испорака
Од сега може да тренирате со олимписки тегови и тоа над вашиот лимит, бидејќи тоа е основната намена на овој тег! Кога доѓа до откажување на вашите мускули и моментот кога теговите се испуштаат од рацете воопшто не треба да се грижите бидејќи Bumper ..
Oprema
9.990,00ден
Бесплатна испорака
Од сега може да тренирате со олимписки тегови и тоа над вашиот лимит, бидејќи тоа е основната намена на овој тег! Кога доѓа до откажување на вашите мускули и моментот кога теговите се испуштаат од рацете воопшто не треба да се грижите бидејќи Bumper ..
Oprema
2.190,00ден
Бесплатна испорака
Од сега може да тренирате со олимписки тегови и тоа над вашиот лимит, бидејќи тоа е основната намена на овој тег! Кога доѓа до откажување на вашите мускули и моментот кога теговите се испуштаат од рацете воопшто не треба да се грижите бидејќи Bumper ..
Oprema
4.180,00ден
Бесплатна испорака
Landmine Torsonator Landmine Torsonator претставува повеќенаменска и ефтина алтернатива во однос на класични фитнес справи како на пример, T-Bar Row или Sholder press. Исто така, тренингот со Torsonator сетот е одличен начин со кој почетници можат..
Oprema
6.290,00ден
Бесплатна испорака
Олимписка EZ super curl шипка Закривена олимписка шипка со дијаметар 26мм/50мм Понуда содржи: 1 парче хромирана шипка - осигурувачи-федери е потребно дополнително да се нарачаат. - должина 1200 mm - внатрешен размер за фат: 85 cm ..
Kineta
5.600,00ден
Бесплатна испорака
Комплет тегови за вежбање дома или во теретана од квалитетна изработка. Се состои од: Шипка обложена со гума 30 x 1300 mm 2 стегачи со федери 2 x 1,25 kg 2 x 2,5 kg 2 x 5 kg ..
Oprema
270,00ден
Диск 27 mm, 1.25 kg 1 парче диск тег од 1.25 kg со / 27 mm дупка ..
Oprema
2.100,00ден
Бесплатна испорака
Диск 27 mm, 10 kg 1 парче диск тег од 10 kg со / 27 mm дупка ..
Oprema
3.100,00ден
Бесплатна испорака
Диск 27 mm, 15 kg 1 парче диск тег од 15 kg со / 27 mm дупка ..
Oprema
550,00ден
Диск 27 mm, 2.5 kg 1 парче диск тег од 2.5 kg со / 27 mm дупка ..
Oprema
4.250,00ден
Бесплатна испорака
Диск 27 mm, 20 kg 1 парче диск тег од 20 kg со / 27 mm дупка ..
Oprema
1.030,00ден
Диск 27 mm, 5 kg 1 парче диск тег од 5 kg со / 27 mm дупка ..
Oprema
52.650,00ден
Бесплатна испорака
Комплет од тегови за тренинг кој се состои од олимписки шипки и гумирани бумпер тегови со челичен прстен со дијаметар од 51мм, вкупна тежина од 150кг Од сега може да тренирате со олимписки тегови и тоа над вашиот лимит, бидејќи тоа е основната нам..
Oprema
4.600,00ден
Бесплатна испорака
Олимписка EZ трицепс шипка, 120 цм DIAM: 26мм / 50 мм Димензии: Должина: 120 cm Внатрешен размер: 120 cm Понудата содржи: 1 парче хромирана шипка - осигурувач-федер потребно е дополнително да се ..
Oprema
7.420,00ден
Бесплатна испорака
Олимписка hollow шипка Специјална шипка за тренинг со олимписки тегови Димензии: Должина на шипка: 162 cm Ширина на фат: 53 cm Ротирачки зглобови ..
Oprema
17.390,00ден
Бесплатна испорака
Олимписка safety squat шипка Специјално дизајнирана шипка за изведување на чучњеви. Тежината на теговите се дистрибуира право во центарот на тежиштето на телото што значи дека воопшто нема потреба од навалување нанапред. Ра..
Oprema
3.390,00ден
Бесплатна испорака
Олимписка еднорачна шипка  Кратка олимписка шипка - 1 парче Дијаметар. 28 mm / 50 mm Рамна олимписка шипка со должина од 500мм Внатрешен размер на фат 130мм Понудата содржи: 1 парче хромирана шишк..
Oprema
5.390,00ден
Бесплатна испорака
Рамна олимписка шипка, 150 cm Рамна олимписка шипка 150 cm - 1 парче Дијаметар. 28 mm / 50 mm Понудата содржи: 1 парче рамна олимписка хромирана шипка со должина од 1500 mm Внатрешен размер за фат: 91 cm Осигурувачите дополнително се на..
Oprema
7.590,00ден
Бесплатна испорака
Рамна олимписка шипка со должина од 220 cm Олимписка шипка со носивост од cca 350 kg Внатрешен размер за фат: 132 cm Понудата содржи: 1 хромирана шипка -Осигурувачите посебно се нрачуваат ..
Oprema
380,00ден
Олимписки диск тег 1.25кг - анатомски фат за рака - обложен со црна гума - дијаметар на дупка од 51 mm (олимписки дијаметар ) - интегриран челичен прсте овозможува лесно лизгање по шипката и едноставна..
Oprema
730,00ден
Олимписки диск тег 2.5кг - анатомски фат за рка - обложен со црна гума - дијаметар на дупка од 51 mm (олимписки дијаметар ) - интегриран челичен прсте овозможува лесно лизгање по шипката и едноставна п..
Oprema
15.500,00ден
Бесплатна испорака
Олимписки еднорачни тегови Гумирани плочки со челичен прстен од супериорен квалитетза професионална употреба 2 Кратки олимписки шипки 40 cm/6 kg 4 осигурувачи на федер 4 гумирани плочки од 5 kg..
Oprema
1.590,00ден
Бесплатна испорака
Олимписки flip-lock осигурувач за шипка Од сега можете да ја смените тежината на шипката инстантно Flip-lock осигурувачите лесно се навлекуваат на шипката. Со едно притиснување осигурувачот цврсто ги блокира плочките и вашиот трени..
Oprema
280,00ден
Осигурувач за олимписка шипка  Блокира раздвојување и лизгање на плочките низ шипката Размер на осигурувачот 51 mm ..
Oprema
115,00ден
Стандарден осигурувач за шипка  За посигурен тежински тренинг Понудата содржи: 1 осигурувач на федер со димензии од 25mm ..
Oprema
1.080,00ден
Еднорачна кратка шипка за тегови со гумиран фат Димензии: 36 cm/25 mm Пакување: 1 шипка за тегови 2 осигурувачи за матица ..
Прикажани 1 до 30 од 116 (4 страни)

Пријавeте се за билтен

И добијте ги најновите информации, промоции и попусти.

Внесете го вашиот емаил

American Express Diners Maestro MasterCard Visa TLS 1.2 secured
Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2018