Цена

1.920ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Предноста на тренингот со кетлбел се базира на функционално движење, што значи дека неколку мускулни групи работат истовремено.

 

Предности на тренингот со кетлбел: подлактиците се повеќе оптеретени поради начинот и обликот на рачката, стабилизаторите се дополнително вклучени затоа што мора да се одржува контрола, добро влијание врз подобрувањето на координацијата поради комплексноста на извршените движења, можноста за подобрување на експлозивната моќ и издржливоста, добро трансфер на спортски перформанси, интересен за вежбачите (особено рекреативците).

 

Пакување:

 

1 гумена тежина со тежина од 5 кг

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024