Телефонски нарачки - достава преку карго

Невалиден e-mail.

Совети и поддршка

Полео Спорт е најголем специјализиран синџир за спортска и здрава исхрана наменета за спортисти, рекреативци и луѓе кои се грижат за сопственото здравје. Во нашите продавници ќе наидете на високо едуцирани лица кои може да ви понудат совети како да живеете активно, да се храните здраво и да ги постигнете вашите цели брзо и сигурно. Нашето тесно подрачје на специјализација се производите за спортска исхрана и останатите додатоци во исхрана кои со правилен и навремен совет од нашите стручни експерти, стануваат право оружје за постигнување на вашите цели.

На спортистите и рекреативците т.е. на сите оние кои се грижат за своето здравје Полео Спорт им овозможуваат купување на спортска и здрава исхрана во сите градови, како и бесплатни совети со нашите едуцирани експерти.

Нашата мисија

Нашата мисија е да ги едуцираме луѓето за тоа колку е важен активниот живот за квалитетно живеење без болести, вишок килограми и комплекси. Да се едуцираат луѓето  дека суплементите не се “недозволени средста” туку се додатоци во исхрани кои претставуват помош кон максимизирање на својот труд низ тренинг и здрава исхрана.

Да се едуцирате дека спортскиот дух лежи во секој од нас

Пријавeте се за билтен

И добијте ги најновите информации, промоции и попусти.

Внесете го вашиот емаил

American Express Diners Maestro MasterCard Visa TLS 1.2 secured
Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2018