Цена

1.760ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Amino 5600, 500 таблети

  • формула која содржи есенцијални и за развој критично важни аминокиселини
  • обезбедува полн аминокиселински профил
  • произведен од најквалитетен протеин од млечна сурутка
  • доверливо, прецизно дозирање

AMINO 5600 е оптимална мешавина од есенцијални аминокиселини неопходни за ораганизмот како и критично важни во изградбата и развојот на мускулите. Есенцијалните амино киселини се неопходни за балансираното функционирање на организмот. AMINO 5600 е произведен од квалитетен протеин од млечна сурутка со висока биолошка вредност во интерес на осигурување на максимални резултати.

Со контролирана употреба и правилен режим на исхрана и тренинг можете максимално да го зголемите својот развиток!

начин на употреба:

1 - 3 дози пред и после тренинг како и една доза пред спиење.

Состав:

Сервирање : 4 таблети

Количина по сервирање

Калории

20 kcal

Протеин

4.2 g

Типичен аминокиселински профил по сервирање

L-Alanine

206 mg

L-Arginine

101 mg

L-Aspartic Acid

436 mg

L-Cysteine

118 mg

L-Glutamic Acid

989 mg

Glycine

71 mg

L-Histidine

67 mg

L-Isoleucine*†

255 mg

L-Leucine*†

432 mg

L-Lysine*

423 mg

L-Methionine*

88 mg

L-Phenylalanine*

126 mg

L-Proline

238 mg

L-Serine

209 mg

L-Threonine*

272 mg

L-Tryptophan*

71 mg

L-Tyrosine

134 mg

L-Valine*†

238 mg

Вкупно амино киселини по сервирање: 4,480 mg
* Есенцијални аминокиселини: 1,907 mg по сервирање
† Амино киселини со разгранет ланец (БЦАА): 926 mg по сервирање

Состојки : хидролизиран протеин од сурутка, основа која содржи: микросталин целулоза, талк, колодиал силикон диоксид, магнезиум стеарат.

Пакување:

500 таблети

 

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024