Rehband

Rehband е глобален бренд со скандинавски корени, основан во 1955 година. Со над педесетгодишно искуство се стекнаа со статус на еден од најистакнатите играчи на меѓународниот пазар за заштита и поддршка на спортот. Нивните производи се достапни на повеќе од 30 пазари ширум светот и обезбедуваат исклучителни решенија за активни луѓе - од професионални спортисти до амбициозни аматери.

Широкиот асортиман на производи им помага на активните луѓе да ги подигнат своите перформанси на следното ниво, како на тренинзите така и на натпреварите, за да се спречат повредите и да се олесни болката за време на рехабилитацијата. Колекциите на производи се поделени на делови од телото, типови на производи и спортови. Квалитетот, функцијата и дизајнот на нивните производи се прилагодени на потрошувачите и нивните секојдневни потреби.

Филтрирај
Цена
Распон: 1425 ден - 6250 ден
Категорија
Боја
Подрачје на примена
Basic стегач за лист, 1.5/3 mm
Rehband
1.910ден
Бесплатна достава
Потпора за лист/потколено Rx, 5 mm, cammo
Rehband
2.680ден
Бесплатна достава
Потпора за лакт Rx, 5мм, црна/розева
Rehband
2.680ден
Бесплатна достава
Потпора за тениски лакт, 3мм
Rehband
3.120ден
Бесплатна достава
Потпора за колено Rx, 5мм, cammo
Rehband
2.140ден
Бесплатна достава
Компресиски чорапи Rx, црни, пар
Rehband
3.570ден
Бесплатна достава
Power Line потпора за колено, 7 mm
Rehband
6.250ден
Бесплатна достава
Force Ankle потпора за глужд
Rehband
4.020ден
Бесплатна достава
Core line потпора за колено со отвор od 5 mm
Rehband
3.120ден
Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2023