Цена

87.740ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Tech Pro Power Shoulder Press
Рамо печатот репродуцира горна преса во фронталната рамнина и е погодна за зголемување на волуменот на делтоидните мускули на трицепсот и горниот дел од мускулите на трапезот.

Tech Pro Power Series е опрема создадена за спортисти и ги исполнува највисоките барања за биомеханика, ергономија, долг работен век и безбедност, обезбедувајќи максимални спортски достигнувања.

Притискањето на рамото обезбедува најдобра распределба на обемот на работа по должината на траекторијата на движење и оптимален вртежен момент за целиот опсег на движење. Противтежата на пружината на секоја рачка го намалува почетниот отпор за 500 g.
Новиот дизајн на рачките овозможува порамномерна распределба на товарот, што го прави извршувањето на движењата на туркање и влечење поудобно и поефективно. Покажувачите ја означуваат правилната положба на рацете, а нерамната текстура на површината го подобрува држењето и го спречува лизгањето на страна.

Сите меки елементи се изработени од специјален полимер со пена со висока густина кој го зема обликот на човечкото тело, со што се обезбедува максимална удобност и одржува рамнотежа за време на физичкиот тренинг.
Благодарение на независните рачки, се постигнува побалансирано зголемување на моќноста. Траекториите на рачките во процесот на движење се приближуваат, формирајќи природен лак на движење и зголемувајќи ја амплитудата.

Спецификации:

  • Должина (мм | инчи): 1290 | 51

  • Ширина (мм | инч): 1260 | 50

  • Висина (мм | инчи): 1485 | 58

  • Тежина (kg | lbs): 140 | 308

  • Максимално оптоварување (kg | lbs): 200 | 441

  • Единица тежина (kg | lbs): 140 | 308

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024