Цена

58.500ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Активна Олимписка клупа за опаѓање во теретана со складирање на тежина
Олимписката клупа за опаѓање со активна теретана за складирање тежина е незаменлива опрема за секоја теретана, која овозможува изведување на класична верзија на притискање на наклонета клупа наопаку. Унифицираната конструкција на штанд и клупа обезбедува максимална безбедност и удобност за време на тренингот.
Active Gym е опрема создадена за спортисти и ги исполнува највисоките барања за биомеханика, ергономија, долг работен век и безбедност, обезбедувајќи максимални спортски достигнувања.

Основни функции:
единечната градежна клупа со држач е дизајнирана за тренирање на мускулите на градниот кош, при што секундарното оптоварување паѓа на трицепсот и предниот дел на делтоидниот мускул;
погоден за изведување на традиционалното пресување на мрена од лежечка положба на навалена клупа наопаку;
малите димензии овозможуваат намалување на просторот во спортската сала;
аголот со обратен наклон на клупата од 15 степени обезбедува максимално оптоварување на долниот дел од големиот пекторален мускул;
комбинираната структура на штанд и клупа создава идеална геометрија за правилно извршување на вежбите;
двете потпори на рачката овозможуваат избор на почетната позиција на шипката во зависност од антропометриските податоци на спортистот;
заштитните перничиња на држачите обезбедуваат долг работен век на рамката и го намалуваат нивото на бучава;
широката основа обезбедува максимална стабилност на клупата при изведување на пресата од лежечка положба
Спецификации:

  • Должина: 130 см

  • Ширина: 173 см

  • Висина: 130 см

  • Тежина: 95 кг

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024