Цена

57.780ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Тежина на главниот замаец: 17,4 кг
Големина на машината: 1171 * 589 * 1047 мм
Систем за возење: 6 парчиња PLOY-V појас со кевларски челичен кабел
Сликање со 2 слоја
Спининг велосипед Tech Pro Magnetic Spinning Bike
Спинот кој прави кружни движена околу еден единствен динамичен диск, симулира успешн велосипед како домашни услови, така и во фитнес сала. Има повеќе нивоа на отпор, кои имаат успешен кардио тренинг.

  • Повеќе нивоа на отпор;

  • Висината и положбата на седлото и раните може да се регулират;

  • Тежина: 17,4 кг

  • Големина на апарат: 1171*589*1047mm

  • Систем на придвижување: 6 парчиња PLOY-V ремен со челичен кабел

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024