Цена

82.830ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Кросфит е спортска дисциплина богата со разновидни вежби и необичен пристап кон спортската опрема. Жив пример за ова е целосно уникатната Crossfit Tank sled Active Gym. Тоа е одличен начин за тренирање на многу мускулни групи и развива огромна експлозивна моќ и издржливост на силата во мускулите на нозете, грбот и рамениот појас. Вежбите не се лишени од технички суптилности и стапици. Тие се добар показател за функционалните способности на телото, поради што туркањето или влечењето на санката е задолжителен елемент на многу големи натпревари во кросфит. Употребата на Crossfit Tank sled Active Gym во процесот на тренирање може да биде разновидна. Секоја од варијантите на работа со него носи своја корист за спортистот.
Чувството на зголемен отпор при голема брзина предизвикува изненадувачка реакција „леле“ и е уникатна вежба во која корисниците можат да уживаат. Можете да изберете од три нивоа на отпор и да забрзате нагоре и надолу, менувајќи го интензитетот на различни патеки или во рамките на иста. Може веднаш да се прекине или да се намали на ниво на кое ќе се чувствувате побезбедно. Active Gym Tank Sled има способност да поставува тегови и додатоци на две наменски санки, помагајќи ви да вежбате целосно насекаде - внатре или надвор. Active Gym Tank може да биде и држач за борбени јажиња, ленти за отпор и други додатоци. Меките надуени тркала на санки се лесни и удобни на меки и тврди површини, како и природна трева. Обезбедена е стабилност во двете насоки, со што се елиминира опасноста од вртење на санки. Ова го стеснува просторот потребен за вашата „РЕЗЕРНИЧКА ЗОНА“.

  • Должина: 130 см
  • Ширина: 81 см
  • Висина: 95 см
  • Тежина: 68 кг

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024