Цена

100.940ден
Во цените е вклучен и ДДВ
Бесплатна достава

{{business_unit.name}} Не е достапно {{business_unit.name}} Количините се ограничени {{business_unit.name}} Достапно {{business_unit.name}} Достапно во рок од 3-5 работни дена

Active Gym Butterfly Machine

Active Gym Butterfly Machine е дизајниран за безбедно и ефикасно зголемување на јачината на градите, трапезиусот и задниот делтоиден мускул и е погоден за сите корисници и професионални спортисти.

*Active Gym е опрема дизајнирана за спортисти и ги исполнува највисоките стандарди за биомеханика, ергономија и безбедност, обезбедувајќи максимални спортски перформанси.

*Дизајнот и материјалите обезбедуваат подобар зафат со дланките, овозможувајќи појак контакт и максимална сила при влечење и туркање. Независно движење на рачките овозможува поизбалансирано зголемување на силата, а нивната форма овозможува избор на оптимална амплитуда на движење.

  • Должина (мм | инчи): 1315 | 52

  • Ширина (мм | инчи): 1386 | 55

  • Висина (мм | инчи): 1485 | 58

  • Стандардна тежина (kg | lb): 100 | 200

  • Зголемување на телесната тежина (kg | lb): 130 | 260

  • Тежина на уредот (kg | lb): 304 | 670

Коментирајте и оценете го производот

ДА НЕ
Вашата е-пошта нема да биде објавена и ќе се користи само за одговор на вашиот коментар.

Поврзани производи

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024