TRX, гимнастичарски прстени и тренажери

TRX и гимнастичките прстени се многу практични фитнес помагала за вежбање со сопствена тежина. TRX е еден од основните реквизити кога станува збор за кросфит, лесно се монтираат и секогаш можете да ги носите со себе на одмор или патување. Многубројните вежби обезбедуваат вежбање на сите мускулни групи и е одличен реквизит за функционален тренинг. Гимнастичките прстени се наменети за најсложените луѓе кои сакаат да ја зголемат моќта, силата и издржливоста на горниот дел од телото. Изберете ПВЦ или дрвен модел и поместете ги вашите граници во тренинзите и фитнесот.

Филтрирај
Цена
Распон: 740 ден - 22800 ден
Бренд

Oprema

7.590ден

Бесплатна достава

TRX

18.820ден

Бесплатна достава

Atleticore

2.770ден

Бесплатна достава

Atleticore

4.900ден

Бесплатна достава

TRX

11.200ден

Бесплатна достава

Gymstick

2.760ден

Бесплатна достава

TRX

4.590ден

Бесплатна достава

TRX

13.990ден

Бесплатна достава

TRX

22.800ден

Бесплатна достава

Kineta

3.290ден

Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024