Street workout и сопствена тежина

Уличниот тренинг или калистеника е специфичен начин на тренирање во кој сопствената телесна тежина се користи како товар, пркосејќи ѝ на самата гравитација. Со овој тип на тренинзи можеме да постигнеме исклучително високо ниво на флексибилност, моторни вештини како сила, координација, издржливост, прецизност, брзина, но и да развиеме поголема мускулна маса.

Филтрирај
Цена
Распон: 240 ден - 22800 ден
Бренд
Дијаметар
Димензии
Должина
Тежина
TRX BURN KOMPLET
TRX
11.200ден
Бесплатна достава
DOOR GYM BAR - White
Gymstick
1.640ден
Бесплатна достава
Gymstick Power Vest, 10 kg
Gymstick
5.400ден
Бесплатна достава
DOOR GYM BAR - Black
Gymstick
1.330ден
Тренинг елек 5кг
Gymstick
3.200ден
Бесплатна достава
Тренинг елек, 2.5кг
Gymstick
2.870ден
Бесплатна достава
Parallel Mini bar, 45 cm
Sveltus
3.920ден
Бесплатна достава
Parallel Fitness bar, 72 cm
Sveltus
4.670ден
Бесплатна достава
Double AB Wheel, портокалово
Sveltus
1.720ден
Бесплатна достава
Sveltus Тренинг елек Про, 15кг
Sveltus
16.500ден
Бесплатна достава
Sveltus тренинг елек, 5кг
Sveltus
2.780ден
Бесплатна достава
Battle rope, Тренинг јаже, 38 mm / 12 m
Atleticore
7.960ден
Бесплатна достава
Proseries Liquid Chalk, 50 ml
Polleo Sport Accessories
240ден
Proseries Liquid Chalk, 250 ml
Polleo Sport Accessories
640ден
Џимстик Оригинал 2.0 - стронг црн
Gymstick
4.400ден
Бесплатна достава
Џимстик Оригинал 2.0 - медиум син
Gymstick
5.400ден
Бесплатна достава
Кука за battle rope
Gymstick
1.720ден
Бесплатна достава
Паралели
Gymstick
4.070ден
Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2023