Powerlifting

Пауерлифтинг е спорт кој се заснова на три различни вежби за сила – чучњеви, bench press (притискање на клупа) и deadlift (мртво кревање). Секоја од овие вежби бара посебна техника која му овозможува на пауерлифтерот да крене што е можно повеќе тежина, а во исто време да го одржува здрав и без повреди. Во powerlifting-от, главната и единствена цел е да се подигне најголемата можна (често невозможна) тежина. Не е важен изгледот, во смисла на мускулест или слабост, туку количината на железо на шипката.

Филтрирај
Цена
Распон: 115 ден - 43500 ден
Бренд
Вид
Дебелина
Дијаметар
Должина
Материјал
Тежина
ACTIVE 10KG VINYL DUMBBELL SET
Gymstick
3.070ден
Бесплатна достава
Gymstick Bumper Plate, 5 kg
Gymstick
2.330ден
Бесплатна достава
Gymstick Bumper Plate, 15 kg
Gymstick
5.350ден
Бесплатна достава
Gymstick Bumper Plate, 10 kg
Gymstick
3.990ден
Бесплатна достава
Gymstick Pro PU тег, 5 кг
Gymstick
2.050ден
Бесплатна достава
Gymstick Pro PU тег, 2,5кг
Gymstick
1.150ден
Олимписки диск тег, 5кг
Oprema
1.560ден
Бесплатна достава
Олимписки диск тег, 10кг
Oprema
3.190ден
Бесплатна достава
Gymstick Active set vinil, 15 kg
Gymstick
3.380ден
Бесплатна достава
Диск тег, 27мм, 10кг
Oprema
1.840ден
Бесплатна достава
Диск тег, 27мм, 15кг
Oprema
2.470ден
Бесплатна достава
Диск тег, 27мм, 20кг
Oprema
3.680ден
Бесплатна достава
Фиксен ЕЗ тег, 15кг
Oprema
5.080ден
Бесплатна достава
Фиксен тег, barbell, 15кг
Oprema
4.660ден
Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2023