Gym hammer и clubbell

Gym hammer и clubbell се идеални реквизити за тренинзи за кросфит, но тие се повеќе ги користат ММА борците и другите спортисти во нивните кондициони припреми. Тие станаа основа за сите динамични вежби со цел активирање на сите мускулни групи, развој на сила и издржливост, зајакнување на мускулите на рацете и на целото тело. Најчесто се користат за удирање  во гуми, а одбивањата бараат од вежбачот максимална контрола, концентрација и рамнотежа, што на крајот ќе ја зголеми флексибилноста и работниот капацитет. Тие доаѓаат во различни тежини.

Филтрирај
Цена
Распон: 2900 ден - 125480 ден
Бренд
Тежина

Oprema

8.990ден

Бесплатна достава

Oprema

7.490ден

Бесплатна достава

Atleticore

2.900ден

Бесплатна достава

Atleticore

3.300ден

Бесплатна достава

Active Gym

100.940ден

Бесплатна достава

Active Gym

100.940ден

Бесплатна достава

Active Gym

125.480ден

Бесплатна достава

Active Gym

87.740ден

Бесплатна достава

Active Gym

87.740ден

Бесплатна достава

Active Gym

87.740ден

Бесплатна достава

Kineta

6.550ден

Бесплатна достава

Atleticore

4.200ден

Бесплатна достава

Atleticore

4.600ден

Бесплатна достава

Kineta

7.900ден

Бесплатна достава

Kineta

4.960ден

Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024