Foam roller и recovery

Ролерот за масажа, или ролер од пена, е идеален за масажа и закрепнување после тренинг, а исто така е практичен и лесен за носење. Со нивна помош можете да извршите самомасажа на напнати мускули кои влијаат на флексибилноста и опуштеното движење на одредена мускулна група. Тие се одлични за враќање на еластичноста на мускулите и за намалување на ризикот од повреда бидејќи миофасцијалната релаксација ќе помогне во регенерацијата и закрепнувањето. За посилен ефект и подобар резултат изберете модел кој има тродимензионална површина во вид на испакнатини/шилци.

Филтрирај
Цена
Распон: 530 ден - 9490 ден
Бренд

UFC

1.800ден

Бесплатна достава

Gymstick

2.640ден

Бесплатна достава

Gymstick

1.820ден

Бесплатна достава

Gymstick

1.080денGymstick

1.750ден

Бесплатна достава

Gymstick

2.940ден

Бесплатна достава

Gymstick

5.000ден

Бесплатна достава

Gymstick

530денGymstick

1.580ден

Бесплатна достава

Gymstick

1.580ден

Бесплатна достава

Gymstick

2.460ден

Бесплатна достава

Gymstick

9.490ден

Бесплатна достава

Atleticore

1.800ден

Бесплатна достава

Atleticore

2.900ден

Бесплатна достава

Atleticore

1.890ден

Бесплатна достава

Atleticore

1.790ден

Бесплатна достава

Atleticore

1.450ден


НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024