Crossfit

Кросфит е првенствено систем за тренирање и структурата на тренингот се состои од вежби за кревање тежина, гимнастика и атлетика. Можеме со сигурност да кажеме дека кросфитот ги зема и комбинира најдобрите методи и вежби од другите спортови со цел да ги подобри физичките способности во најголема можна мера: сила, јачина, брзина, рамнотежа, кардио-респираторна издржливост, мускулна издржливост, координација, агилност, прецизност. и флексибилност. За да се занимавате со кросфит буквално е доволна само мотивација и волја, а наменета е за секого, без разлика на возраста, полот или нивото на физичка подготвеност и искуство. Ако го опремувате вашиот дом или теретана или crossfit box, во оваа категорија можете да најдете сè од опрема за кросфит - од шипки, тегови, кетлбели, вратила, кутии и други реквизити.

Филтрирај
Цена
Распон: 240 ден - 22800 ден
Бренд
Дијаметар
Димензии
Должина
Материјал
Тежина
TRX BURN KOMPLET
TRX
11.200ден
Бесплатна достава
DOOR GYM BAR - White
Gymstick
1.640ден
Бесплатна достава
Медицинка со рачки Gymstick , 6kg
Gymstick
4.920ден
Бесплатна достава
Gymstick Power Vest, 10 kg
Gymstick
5.400ден
Бесплатна достава
Професионален кетлбел 8кг
Atleticore
2.460ден
Бесплатна достава
Тренинг елек 5кг
Gymstick
3.200ден
Бесплатна достава
Тренинг елек, 2.5кг
Gymstick
2.870ден
Бесплатна достава
Medball Sling
Sveltus
1.420ден
Kettlebell Fit, 8 kg
Sveltus
1.440ден
Kettlebell Fit, 6 kg
Sveltus
1.060ден
Adjustable Kettlebell, 4-18 kg
Sveltus
11.950ден
Бесплатна достава
Soft Kettlebell, 16 kg
Sveltus
5.670ден
Бесплатна достава
Soft Kettlebell, 12 kg
Sveltus
4.260ден
Бесплатна достава
Soft Kettlebell, 8 kg
Sveltus
3.290ден
Бесплатна достава
Sveltus Slam Ball, 4 kg
Sveltus
990ден
Sveltus Slam Ball, 10 kg
Sveltus
1.620ден
Бесплатна достава
Sveltus Slam Ball, 8 kg
Sveltus
1.470ден
Soft Ball, 22/24 cm
Sveltus
240ден

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2023