Шипки

Оваа категорија е полна со голем избор на сите видови шипки, без разлика дали го опремувате вашиот дом, теретана, специјален простор за тренирање или рехабилитација. Нудиме стандардни (27мм) и олимписки (50мм) шипки. Изберете пократки или подолги, заоблени или прави шипки, а за најпребирливите има и разни други специјални шипки. Повеќето шипки доаѓаат без осигурувачи, па затоа имаме соодветни модели во нашата понуда за нив, поедноставни „куки“, но и посложени модели на флип флоп за олимписката програма.

Филтрирај
Цена
Распон: 115 ден - 63520 ден
Бренд
Вид
Дијаметар
Должина
Рамна шипка 120цм/28мм
Kineta
3.300ден
Бесплатна достава
Фиксен ЕЗ тег, 15кг
Oprema
5.080ден
Бесплатна достава
Олимписка PERFORMANCE шипка, 220цм
Atleticore
17.780ден
Бесплатна достава
Олимписка Elite шипка, 220цм
Atleticore
23.970ден
Бесплатна достава
Olympic Barbell Pad
Sveltus
920ден
EZ Curl bar, 120 cm
Sveltus
7.100ден
Бесплатна достава
Training bar, 220 cm
Sveltus
11.950ден
Бесплатна достава
Steel bar, 130 cm
Sveltus
1.840ден
Бесплатна достава
Balwan, 10 kg
Kineta
14.800ден
Бесплатна достава
ЏимСтик 10кг крива шипка 50мм
Gymstick
9.600ден
Бесплатна достава
ЏимСтик 15кг тренинг бар 50мм
Gymstick
10.990ден
Бесплатна достава
ЏимСтик 20кг тренинг бар 50мм
Gymstick
12.300ден
Бесплатна достава
Barbell Pad
Gymstick
1.220ден

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2023