Шипки за згибови и вратила

Шипките за згибови и вратилата се наменети првенствено за вежби со сопствена тежина, како што се подигнување или падови. Овозможуваат ефективно вежбање првенствено на мускулните групи на горниот дел од телото (раце, гради, грб и рамења), но со различни зафати и кревање на колената можеме да ги активираме и мускулите на абдоминалниот ѕид. Моделите кои се едноставни и лесни за монтирање на вратата се идеални за патување и одмор.

Филтрирај
Цена
Распон: 1050 ден - 9250 ден
Бренд

Gymstick

4.240ден

Бесплатна достава

Tunturi

8.160ден

Бесплатна достава

Tunturi

4.560ден

Бесплатна достава

Gymstick

1.640ден

Бесплатна достава

Gymstick

9.200ден

Бесплатна достава

Atleticore

1.690ден

Бесплатна достава

Gymstick

1.580ден

Бесплатна достава

Sveltus

3.290ден

Бесплатна достава

Gymstick

2.050ден

Бесплатна достава

Atleticore

1.890ден

Бесплатна достава

Oprema

3.970ден

Бесплатна достава

Oprema

9.250ден

Бесплатна достава

Kineta

4.300ден

Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024