Функционален тренинг

Кај функционалните тренинзи целта е вежбите да не се изолирани, како што имаме кај класичните тренинзи во теретана, туку да вклучуваат неколку мускулни групи кои вршат поврзани, синхронизирани движења. Она што е најважно за овој вид на тренинг е влијанието врз развојот на сите моторни вештини и обидот наученото да се пренесе во секојдневниот живот, односно олеснување на секојдневните животни потреби. Изберете TRX или бугарска вреќа и потиснете ги границите во тренинзите и подготвувањето на вашето тело.

Филтрирај
Цена
Распон: 210 ден - 22800 ден
Бренд
Дијаметар
Димензии
Должина
Материјал
Тежина
EVA Dipping Belt With Chain
Tunturi
2.550ден
Бесплатна достава
Dipping Belt
Tunturi
3.180ден
Бесплатна достава
Појас за подигнување 100цм
Tunturi
3.180ден
Бесплатна достава
Појас за подигнување 90цм
Tunturi
3.180ден
Бесплатна достава
Торба Aquabag 20кг
Tunturi
10.230ден
Бесплатна достава
Бугарска водена вреќа 17кг
Tunturi
10.230ден
Бесплатна достава
Бугарска вреќа 5кг Tunturi
Tunturi
6.360ден
Бесплатна достава
Slam Ball 15кг Tunturi
Tunturi
6.360ден
Бесплатна достава
Slam Ball 5кг Tunturi
Tunturi
3.950ден
Бесплатна достава
Slam Ball 20кг Tunturi
Tunturi
8.900ден
Бесплатна достава
Грипер за рака
Kineta
430ден
Battle rope, тренинг јаже 50 mm / 12 m
Oprema
18.200ден
Бесплатна достава
Bumper тег, 5 kg
Oprema
2.190ден
Бесплатна достава
Wall ball, 3 kg
Oprema
2.770ден
Бесплатна достава
PLYO кутија, 30 cm
Oprema
2.800ден
Бесплатна достава
UFC AB STRAPS, BLACK
UFC
1.650ден
Бесплатна достава
UFC Power Wrist
UFC
580ден
TRX BURN KOMPLET
TRX
11.200ден
Бесплатна достава
Алтитуд Маска Бела
Altitude
5.680ден
Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2023