Тренинг елеци и battle rope

Поместете ги вашите граници и тренирајте поинтензивно користејќи тренинг елеци и battle rope. Елеците за тренинг доаѓаат во различни тежини и се одлични за тренинзи во кои имаме за цел да развиеме функционални способности, со акцент на издржливоста, брзината, агилноста и силата. Дајте им нова димензија на вашите склекови, згибови, скокови, или едноставно трчање. Battle rope или јажињата за тренинзи станаа незаменлив реквизит во подготовката на врвните спортисти, особено кога се работи за фитнес. Вежбањето со ваквi јажиња ќе обезбеди тренинзи со висок интензитет што ќе придонесе за развој на сила, брзина, експлозивност и аеробна кондиција на телото.

Филтрирај
Цена
Распон: 1720 ден - 20300 ден
Бренд
Дијаметар
Должина
Тежина
Gymstick Power Vest, 10 kg
Gymstick
5.400ден
Бесплатна достава
Тренинг елек 5кг
Gymstick
3.200ден
Бесплатна достава
Battle rope, Тренинг јаже, 38 mm / 12 m
Atleticore
7.960ден
Бесплатна достава
Кука за battle rope
Gymstick
1.720ден
Бесплатна достава
Atleticore, trening elek, professional, 20 kg
Atleticore
5.030ден
Бесплатна достава
Atleticore, trening elek, professional, 30 kg
Atleticore
7.870ден
Бесплатна достава
Atleticore, trening elek, lightvest, 5 kg
Atleticore
2.100ден
Бесплатна достава
Atleticore, trening elek, lightvest, 10 kg
Atleticore
2.900ден
Бесплатна достава
Battle rope, тренинг јаже 38 mm / 12 m
Oprema
13.800ден
Бесплатна достава
Battle rope, тренинг јаже 50 mm / 15 m
Oprema
20.300ден
Бесплатна достава
Trening elek 10kg
Oprema
4.200ден
Бесплатна достава
Trening elek, 15 kg
Oprema
4.800ден
Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2023