Траки за трчање и степери

Траката за трчање е одлична за потрошувачката на калории, но и за подобрување на кардиоваскуларното здравје и здравјето на коските. Одете или трчајте во вашиот дом без оглед на временските услови. Степерите се одлични како кардио активност и помагаат за губење на вишок телесна тежина. Симулирајте бесконечно качување на скали во вашиот дом, пред вашата омилена серија или филм и потрошете многу калории.

Филтрирај
Цена
Распон: 1860 ден - 212400 ден
Бренд

Tunturi

177.850ден

Бесплатна достава

Tunturi

101.310ден

Бесплатна достава

Tunturi

212.400ден

Бесплатна достава

Tunturi

5.080ден

Бесплатна достава

Tunturi

9.728ден

Бесплатна достава

Tunturi

1.860ден

Бесплатна достава

Tunturi

12.720ден

Бесплатна достава

Tunturi

88.960ден

Бесплатна достава

Tunturi

48.990ден

Бесплатна достава

Tunturi

64.760ден

Бесплатна достава

Tunturi

33.490ден

Бесплатна достава

Gymstick

53.700ден

Бесплатна достава

Tunturi

132.880ден

Бесплатна достава

Gymstick

69.700ден

Бесплатна достава

Gymstick

53.400ден

Бесплатна достава

Tunturi

76.240ден

Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024