Топки за функционален тренинг

Топките за функционален тренинг се еден од составните делови на опремата при подготовката на спортистите и рекреативците. Без разлика дали се вежба индивидуално или групно, дома или во теретана, нивната употреба многу придонесува за развој на моториката, стабилноста, силата, моќта и експлозивноста. Во денешно време, тешко е да се замисли функционален тренинг или кросфит тренинг без употреба на медицинки (со или без рачки), slam, tornado или wall ball. Изберете од мноштво различни тежини и големини за одредено ниво на вашата физичка подготвеност или вежбање.

Филтрирај
Цена
Распон: 240 ден - 8900 ден
Бренд
Димензии
Материјал
Тежина
Medicine ball, медицинка 1 kг
Oprema
2.280ден
Бесплатна достава
Medicine ball, медицинка, 3 kг
Oprema
2.970ден
Бесплатна достава
Medicine ball, медицинка 4 kг
Oprema
3.320ден
Бесплатна достава
Medicine ball, медицинка, 2 kг
Oprema
2.630ден
Бесплатна достава
Medicine ball, медицинка 5 kг
Oprema
3.666ден
Бесплатна достава
Soft Ball, 22/24 cm
Sveltus
240ден
Slam Ball 15кг Tunturi
Tunturi
6.360ден
Бесплатна достава
Slam Ball 5кг Tunturi
Tunturi
3.950ден
Бесплатна достава
Slam Ball 20кг Tunturi
Tunturi
8.900ден
Бесплатна достава
Medicine ball, медицинка 10 kг
Oprema
5.740ден
Бесплатна достава
Medball Sling
Sveltus
1.420ден
Medicine ball, медицинка 8 kг
Oprema
4.590ден
Бесплатна достава
Bumper тег, 5 kg
Oprema
2.190ден
Бесплатна достава
Медицинка со рачки Gymstick , 6kg
Gymstick
4.920ден
Бесплатна достава
Медицинка со рачки, Premium, 7kg
Kineta
7.400ден
Бесплатна достава
Тегови за вежбање (топка), 2x1kg
Gymstick
1.920ден
Бесплатна достава
Топка за ѕид, 12kg
Gymstick
5.090ден
Бесплатна достава
Топка за ѕид, 9,5kg
Gymstick
4.670ден
Бесплатна достава
Медицинка Gymstick, 3kg
Gymstick
2.410ден
Бесплатна достава
Медицинка со рачки Gymstick , 8kg
Gymstick
5.720ден
Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2023