Топки за масажа и стапови

Топките за масажа ќе ви помогнат да ја одржите флексибилноста, да ја релаксирате мускулната тензија и да ги подобрите спортските перформанси доколку ги користите редовно. Со нивна помош можете самостојно да го масирате длабокото ткиво, стимулирајќи го притисокот на дланката или лактот, како што би направил масерот или терапевтот, со што ќе ја зголемите вашата флексибилност и ќе ја елиминирате болката. Топчињата за масажа се идеална надградба на фитнес ролерите, бидејќи со нив можете да ги „погодите“ сите оние области кои ролерот не може да ги рехабилитира. Со топчиња за масажа и фитнес стапчиња можете да ги масирате апсолутно сите мускулни групи на телото, од нозете до вратот.

Филтрирај
Цена
Распон: 440 ден - 8400 ден
Бренд

Gymstick

1.870ден

Бесплатна достава

Gymstick

1.530ден

Бесплатна достава

Gymstick

1.140ден



Gymstick

1.050ден



Gymstick

1.140ден



Gymstick

8.400ден

Бесплатна достава

Gymstick

7.550ден

Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024