Тегови за зглобови

Во тегови за зглобови се вбројуваат модели кои се поставуваат околу зглобот на раката или околу зглобот на стапалото. Одредени модели првенствено се наменети за зглобовите на рацете бидејќи имаат дополнителен отвор/шлиц на крајот, со цел да се протне палецот на раката и со тоа дополнително да се обезбеди минимално движење на целата тежина по подлактицата. Со тоа тренингот е поефикасен, особено ако се работи за air бокс или тренирање на рамениците, рацете или горниот дел од телото. Тие се направени од неопрен и исполнети се со песок или железни топчиња и доаѓаат во парови и во повеќе различни тежини.

Филтрирај
Цена
Распон: 740 ден - 1500 ден
Бренд
Подрачје на примена
Тежина

UFC

1.500ден

Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024