Суспензори и штитници

Заштитата на одредени делови од телото, во одредени спортови, понекогаш е пресудна за да можете целосно да се посветите на максимално ангажирање и перформанси. Штитниците се разликуваат по типот, па затоа имаме штитници за глава, потколеници, суспензори и други делови од телото. Заштитете го вашето тело на контактните делови со широка понуда од оваа категорија.

Филтрирај
Цена
Распон: 3500 ден - 5140 ден
Бренд
UFC Head Gear, Black
UFC
3.500ден
Бесплатна достава
UFC Open Face Training Head Gear, Black
UFC
3.920ден
Бесплатна достава
UFC PRO Full Face Head Gear, Red/Black
UFC
5.140ден
Бесплатна достава
UFC PRO Grapping Head Gear, Black/Red
UFC
4.950ден
Бесплатна достава
UFC Pro Tonal MMA Shin Guards, Black
UFC
4.580ден
Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2023