Gym справи и кардио

Во оваа категорија можете да ги најдете сите справи за опремување на сопствен дом, теретана, хотел или друг простор за вежбање. Најдете ја идеалната bench клупа, rack за кросфит, лента за трчање или ергометар за веслање. Собниот велосипедот  е идеален за сите оние на кои лошото време им ја спречува омилената активност на отворено.

Филтрирај
Цена
Распон: 1130 ден - 207500 ден
Категорија
Бренд
Боја
Подрачје на примена
Bench, Pro Telto
Atleticore
17.200ден
Бесплатна достава
Трамполина со заштитна мрежа, дијаметар 177 cm
Atleticore
13.650ден
Бесплатна достава
Functional trainer Impulse
Oprema
156.280ден
Бесплатна достава
Продолжеток за сајли, Лат широк
Oprema
3.680ден
Бесплатна достава
Продолжеток за сајли, Лат Краток
Oprema
2.490ден
Бесплатна достава
Продолжеток за сајлi, multi exercise
Oprema
2.200ден
Бесплатна достава
Landmine, Torsonator pro set
Oprema
4.900ден
Бесплатна достава
Фиксни паралелни држачи за ѕид
Oprema
4.790ден
Бесплатна достава
Chin Dip
Atleticore
16.700ден
Бесплатна достава
Продолжеток за сајла, трицепс, фиксен
Oprema
1.790ден
Бесплатна достава
Држачи за шипка
Oprema
11.070ден
Бесплатна достава
Вратило
Kineta
4.300ден
Бесплатна достава
Standard bench pro Telto
Oprema
23.550ден
Бесплатна достава
Продолжеток за сајли, Трицепс, Јаже
Oprema
1.590ден
Бесплатна достава
Multigym Hero клупа
Atleticore
15.360ден
Бесплатна достава
Права клупа Force Bench Atleticore
Atleticore
11.700ден
Бесплатна достава
Клупа Bench, Professional
Atleticore
23.900ден
Бесплатна достава
Држачи за Squat, Professional Hero
Atleticore
18.800ден
Бесплатна достава
Клупа Fid Bench Atleticore
Atleticore
23.900ден
Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2023