Справи за веслање

Ергометар или уред за веслање може да биде идеален уред за опремување на вашиот дом. Леснотијата на монтирање и погодност се секако причината зошто да се избере само за да останете во форма. Охрабрете ги сите мускули на сопственото тело со една вежба, работете на кардио -кондиција, издржливост и трошете повеќе калории за помалку време. Тие се идеални за подготовка на спортисти.

Филтрирај
Цена
Распон: 12230 ден - 136000 ден
Бренд

Tunturi

44.480ден

Бесплатна достава

Gymstick

112.000ден

Бесплатна достава

Tunturi

63.520ден

Бесплатна достава

Tunturi

30.510ден

Бесплатна достава

Tunturi

61.190ден

Бесплатна достава

Oprema

22.750ден

Бесплатна достава

Atleticore

12.230ден

Бесплатна достава

Concept2

136.000ден

Бесплатна достава

Gymstick

66.100ден

Бесплатна достава

Tunturi

71.170ден

Бесплатна достава

Gymstick

42.980ден

Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024