Ракавици за бокс и кикбокс

За вежбање на вреќа, фокусер или за борба со противник, потребни ви се соодветни ракавици кои најдобро ќе ги задоволат барањата на самиот тренинг. Во оваа категорија, најдете свој модел кој ќе ги задоволи безбедноста и перформансите, без разлика дали се работи за бокс, кикбокс, без разлика дали сте машко или женско. 

Филтрирај
Цена
Распон: 1250 ден - 6890 ден
Бренд
Боја
Големина

UFC

3.720ден

Бесплатна достава

UFC

2.840ден

Бесплатна достава

DC Comics

1.250денVenum

5.750ден

Бесплатна достава

Venum

3.340ден

Бесплатна достава

Venum

3.340ден

Бесплатна достава

Venum

4.090ден

Бесплатна достава

Venum

4.090ден

Бесплатна достава

Venum

4.990ден

Бесплатна достава

Venum

3.850ден

Бесплатна достава

Venum

3.850ден

Бесплатна достава

Venum

3.690ден

Бесплатна достава

Venum

3.850ден

Бесплатна достава

Venum

3.690ден

Бесплатна достава

Venum

3.690ден

Бесплатна достава

Venum

3.690ден

Бесплатна достава

UFC

2.870ден

Бесплатна достава

UFC

3.730ден

Бесплатна достава

UFC

4.860ден

Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024