Пoјаси за подигнување, ремени и бандажери

Искусните вежбачи во спортовите на сила знаат колку е важно за нивниот напредок да направат неколку дополнителни повторувања или „повисоки“ повторувања и тоа да го прават на максимално ефикасен и безбеден начин. Производите од оваа категорија се наменети за сите кои се занимаваат со powerliftingom, weightliftingom, без разлика дали се bodybuilder или strongman и имаат потреба од поддршка во самиот тренинг. Појасите придонесуваат за максимално држење, додека ремените за подигање обезбедуваат поддршка за абдоминалниот ѕид и лумбалниот 'рбет.

Филтрирај
Цена
Распон: 210 ден - 3180 ден
Бренд
Essential grip pads, Purple
Atleticore
890ден
Gripmaster Fusion Gel, Grey
Atleticore
690ден
Gripmaster Fusion Gel, Red
Atleticore
210ден
Weightlifting Hooks, Black/Grey
Atleticore
780ден
Појас за подигнување 100цм
Tunturi
3.180ден
Бесплатна достава
Појас за подигнување 90цм
Tunturi
3.180ден
Бесплатна достава
Појас за подигнување 110цм
Tunturi
3.180ден
Бесплатна достава
Појас за подигнување 120цм
Tunturi
3.180ден
Бесплатна достава
EVA Dipping Belt With Chain
Tunturi
2.550ден
Бесплатна достава
Dipping Belt
Tunturi
3.180ден
Бесплатна достава
Essential lifting belt 10 cm
Atleticore
1.690ден
Бесплатна достава
Weightlifting Belt
Atleticore
1.250ден
Fitness гуртни
Kineta
449ден
Појас за кревање на тегови, 15 cm
Kineta
1.990ден
Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2023