Плиометрија и агилност

Подобрувањето на спортските перформанси, резултатите и генерално користењето на психофизичките потенцијали во спортот стана секојдневна цел на спортистите и тие мора постојано да работат на ова поле. За да се постигнат овие цели, производите од оваа категорија се идеална алатка, како и различните методи за нивна примена. Производите од оваа категорија се користат за развој на експлозивна и еластична сила, што е многу важно во сите спортови каде што е потребен висок степен на сила и брзина. Употребата на такви реквизити обезбедува поврзување на силата и брзината во експлозивно-реактивни движења, кои често ги дефинираме како сила. Користете ги како дел од загревање или како дел од тренинг во теретана или во вашиот дом.

Филтрирај
Цена
Распон: 80 ден - 10780 ден
Категорија
Бренд
Димензии
Падобран за агилност Tunturi
Tunturi
5.080ден
Бесплатна достава
Speed Chute, падобран за трчање
Oprema
1.890ден
Бесплатна достава
UFC скали за агилност, 10 секции, 381цм
UFC
1.650ден
Бесплатна достава
Wooden Balance Board
Gymstick
2.940ден
Бесплатна достава
Training Ladder
Sveltus
1.650ден
Бесплатна достава
Полутопка за рамнотежа, Dynaso
Kineta
10.780ден
Бесплатна достава
Платформа за баланс (39цм)
Gymstick
2.060ден
Бесплатна достава
Gymstick pro step, Аеробик клупа
Gymstick
9.150ден
Бесплатна достава
Speed Accelerator
Gymstick
4.610ден
Бесплатна достава
Speed чуњеви 23цм, 10ком
Gymstick
1.840ден
Бесплатна достава
Speed Excercise туба
Gymstick
1.580ден
Бесплатна достава
Speed скали, 11 steps, 590 cm
Gymstick
2.240ден
Бесплатна достава
Speed Resistance падобран
Gymstick
2.460ден
Бесплатна достава
Shadow Boxer
Everlast
1.890ден
Бесплатна достава
Скали за агилност 6 метри / 12 секции
Oprema
2.390ден
Бесплатна достава
Pro Line полутопка
Oprema
5.650ден
Бесплатна достава
Падобран за трчање 140 cm
Oprema
1.790ден
Бесплатна достава
Bungee set
Kineta
6.660ден
Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2023