Орбитрек и собни велосипеди

Орбитрекот или елипсовиден тренер е одличен за аеробно вежбање и со тоа го подобрува функционирањето на кардиоваскуларниот и респираторниот систем. Орбитрекот симулира природно движење на човечкото тело и ги активира сите мускулни групи во исто време, така што во краток период целото тело (нозе, раце, трупот и задник) може да се затегне, но и да се раствори вишокот маснотии. Собниот велосипед е подеднакво добар и ефикасен кога е неопходно аеробно вежбање или ако сакате да изгубите вишок калории. Тренирајте квалитетно во вашиот дом без оглед на временските услови надвор.

Филтрирај
Цена
Распон: 5760 ден - 207500 ден
Бренд

Active Gym

33.000ден

Бесплатна достава

Active Gym

33.000ден

Бесплатна достава

Active Gym

33.000ден

Бесплатна достава

Active Gym

40.600ден

Бесплатна достава

Active Gym

57.780ден

Бесплатна достава

Active Gym

51.890ден

Бесплатна достава

Active Gym

50.950ден

Бесплатна достава

Active Gym

67.040ден

Бесплатна достава

Tunturi

38.170ден

Бесплатна достава

Active Gym

59.300ден

Бесплатна достава

Tunturi

5.760ден

Бесплатна достава

Tunturi

49.550ден

Бесплатна достава

Tunturi

38.170ден

Бесплатна достава

Tunturi

34.340ден

Бесплатна достава

Tunturi

35.580ден

Бесплатна достава

Tunturi

31.760ден

Бесплатна достава

Tunturi

25.440ден

Бесплатна достава

Tunturi

111.840ден

Бесплатна достава

Tunturi

88.960ден

Бесплатна достава

Tunturi

91.450ден

Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024