Mулти функционални справи

Опремувањето на вашиот дом или теретана со мултифункционални уреди никогаш не било полесно. Производите од оваа категорија се наменети првенствено за оние малку попребирливи корисници кои сакаат да го покријат опсегот на вежби за повеќето од главните мускулни групи. Освен нив, тие се идеални за опремување на помали спортски простори или простор за физиотерапија. Тие често се првиот избор кога се опремуваат помали хотели или апартмански комплекси. Заземаат малку простор и им овозможуваат на повеќе корисници да вежбаат во исто време.

Филтрирај
Цена
Распон: 5590 ден - 191240 ден
Бренд
Боја
Подрачје на примена

Atleticore

18.800ден

Бесплатна достава

Atleticore

43.500ден

Бесплатна достава

Active Gym

67.040ден

Бесплатна достава

Active Gym

82.830ден

Бесплатна достава

Tunturi

101.600ден

Бесплатна достава

Tunturi

53.800ден

Бесплатна достава

Tunturi

88.960ден

Бесплатна достава

Active Gym

59.300ден

Бесплатна достава

Tunturi

6.360ден

Бесплатна достава

Tunturi

30.800ден

Бесплатна достава

Tunturi

5.590ден

Бесплатна достава

Tunturi

191.240ден

Бесплатна достава

Gymstick

61.430ден

Бесплатна достава

Oprema

22.750ден

Бесплатна достава

Oprema

36.700ден

Бесплатна достава

Tunturi

19.130ден

Бесплатна достава

Oprema

26.800ден

Бесплатна достава

Atleticore

66.900ден

Бесплатна достава

Oprema

124.230ден

Бесплатна достава

Atleticore

15.360ден

Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024